Címkék

2012. október 12., péntek

Vízszerelés

Az egy helyben toporgás után, a kerítés okozta traumát kiheverve újult erővel fürdőszoba kialakítás, átalakítás, bővítés terveit szövögettük.
A ház 4 helyiségből áll. Egy szoba, konyha, fürdő, spejz. Az utóbbi két helyiségből kívánunk 1 nagyobb fürdőt kialakítani. A korábbi fürdőt és a helyiségek közti falat teljesen szétvertük. Kezdődhet az újraépítés.
Ismét szakemberre bíztuk magunkat. A vízszerelő kapott a felkérésen, 2 nap múlva hozzá is látott, s legnagyobb megelégedettségünkre mindent alaposan megcsinált. Mivel a fürdő új falat kap, és azon semmilyen vízvezeték nem fut majd, így kényelmesen tudott mozogni a térben.  Kicserélte a régi horganyzott vas csöveket egy új, ún. Henco csövekre. Ez a belga termék használható fűtés- és vízszerelésre egyaránt. A csövet egy alumínium réteg és egy belső és külső polietilén réteg alkotja, így rendelkezik mind a fémcsövek, mind a műanyag csövek tulajdonságaival. A réz csővel ellentétben nem kell hegeszteni, könnyen hajlítható, s nem kell külön szigetelni sem. Összességében egyszerűbb, könnyebb vele dolgozni. A réz csőhöz viszonyítva maga a cső olcsóbb, viszont az idomok drágábbak. Arányaiban szinte ugyanaz, viszont a réz csőnél előforduló hegesztési hibák utáni szivárgás elkerülhető.

Előtte

Utána

A vízszerelés után jött a falkérdés, ki csinálja?! Hamarosan...

"Happy Home" cím alatt találsz minden otthonunkkal kapcsolatos bejegyzést, térj be hozzánk máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése