Címkék

2012. december 7., péntek

Étkező

A bejárati ajtón belépve -az új részben- az étkezőben találjuk magunkat. Az ajtó mögött rendhagyó módon a hűtő kapott helyett. Sok plusszos, fehér. A hűtő-2 ablak-konyhaszekrény által határolt helyre kellett beférnie az étkezőasztalnak és 4 széknek.
A több lehetséges versenyző közül egy LIATORP asztal mellett döntöttünk. Régi nagy álmom volt egy kerekasztal, a faragott lába pedig csak hab a tortán. Vendégek fogadásakor kinyitható, igaz akkor szűkösebb a hely, de legalább megvan rá a lehetőség.
Még nyáron kezdtünk el keresni egy bizonyos Ikeában már nem kapható INGOLF karfás széket, s sikerült is kedvező áron vennünk 2 karfás és 4 sima kivitelt használtan. Utóbbi még kapható 3 színben.

Bár ajándékba megkaptuk a hozzájuk tartozó párnákat is, mi mégis inkább egy vidékies stílusú piros-fehér kockás IDGRAN székpárnával használjuk most.

A tetőablakhoz elég közel esik a világítás helye, kb. pont az asztal közepe, így a nappal beáradó természetes fényt nem akartuk leárnyékolni nagy búrával. Ezért esett a választásunk egy SÖDER lámpára, kissé régies hangulatú tejüveg búrája és kedvező ára miatt.


Függönyünk, rolónk még nincs. Erre a következő hetekben keresünk megoldást, szalagfüggöny a terv. Ha kész lesz a konyha is (már alakul), akkor jövök a bemutatóval.


"Happy Home" cím alatt találsz minden otthonunkkal kapcsolatos bejegyzést, térj be hozzánk máskor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése